Coaching de persoon, niet het onderwerp

 

Opgeleid als co-active coach ga ik ervan uit dat ieder mens van nature creatief is, vindingrijk en heel. Een mens is nooit kapot tenzij we ziek zijn. Doorgaans zijn we heel goed in staat om onze eigen antwoorden te vinden. Coaching opent je innerlijke bronnen, je potentieel wordt aangeboord en de antwoorden volgen als vanzelf.

 

Coaching is een proces waarin je waarden duidelijk worden, wat drijft jou? In je werk in je leven? We verkennen verschillende invalshoeken die inzicht brengen in het scala aan keuze's, we stellen doelen en je onderneemt actie.

Dit leidt tot een leven met meer Voldoening. Voldoening met een hoofdletter. Het proces heeft leuke, spannende, uitdagende, hilarische, emotionele momenten maar is nooit saai.

 

Voor wie?

Voor iedereen die iets wil veranderen; in gedrag, in relaties of andere resultaten wil behalen. 

 

Coaching is geen therapie. In therapie wordt 'helend' gewerkt, daar gaat vaak een diagnose aan vooraf. Iets moet worden geheeld voordat de klant verder kan. In coaching werken we in het hier en nu en stellen we samen vast wat het een resultaat is waar naar toe gewerkt wordt.  

 

Hoe werkt het?

Via telefoon of video conference gesprek creëren wij een veilige en vertrouwde omgeving. De sessies zijn doorgaans 45 tot 60 minuten in pakketten van minimaal 6 wekelijkse of twee wekelijkse sessies. Mocht je in Muscat, Oman wonen, dan kan de sessie ook in persoon. 

 

Interesse? 

Stuur me een email, je krijgt binnen 48 uur een reactie. Ik biedt een gratis 30 minuten gesprek aan waarin we verkennen wat voor jou de beste manier vooruit is.